Subota, 27. travnja 2024.

OZLJEDA Podravka ostala bez najbolje igračice, Ivana Kapitanović: Šokirana sam, više ćemo znati za tjedan dana

Splićanka na golu Podravke Vegete Ivana Kapitanović ozljedila je koljeno na pripremama reprezentacije za predstojeće Europsko prvenstvo u rukometu u Švedskoj.

Veliki udarac za reprezentaciju, ali i za Podravku, dogodio se na treningu u četvrtak. Radi se o ozljedi koljena koja zahtjeva oporavak od minimalno mjesec dana. Ivana neće putovati na Euro, a propustit će i nekoliko kola nastavka hrvatskog prvenstva.

Evo što nam je ponajbolja igračica Podravke i reprezentacije rekla nakon ovog nesretnog događaja:

– Napukli su mi prednji križni ligamenti u koljenu. Iako sam obavila neke preglede još uvijek ne znam hoću li morati na operaciju ili ne. Više ću znati nakon tjedan dana kad se oteklina i bolovi smire malo. Kada sam saznala dijagnozu bila sam šokirana i baš mi je teško sada. Veselila sam se Europskom prvenstvu, ali šta je tu je. Moram se koncentrirati na oporavak da se što prije vratim na teren – rekla je nam je Ivana.

Ovom se sigurno nitko nije nadao, a pogotovo Ivana koja je kao prava sportašica bila željna dobrih utakmica i kvalitetnih protivnika protiv kojih bi sigurno imala prilike igrati na Europskom prvenstvu. Kako nam je i sama rekla, više o ozljedi znat ćemo za otprilike tjedan dana.

zatvori