Petak, 26. travnja 2024.

ZELENI PROTIV ŽDRALOVA Mešnjak: Sa šest bodova u iduća dva kola zaokružili bismo lijepu priču

Nogometaši Koprivnice ovog ponedjeljka će igrati 14. kolo Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu gostovat će Mladost iz Ždralova.

Zeleni su u odličnoj formi. Dvije pobjede kod kuće i dva remija u gostima u posljednje četiri utakmice učvrstili su Koprivničance u sredini ljestvice. Zalog je to za optimizam prije susreta s Mladosti koja je trenutno šestoplasirana momčad prvenstva s 21 osvojenim bodom.

Utakmicu nam je najavio trener Koprivnice Želimir Mešnjak:

— Nakon četiri posljednje utakmice u kojima smo ostvarili pozitivne rezultate susret protiv Mladosti bit će novi veliki izazov. To je ujedno i regionalni derbi koji uvijek nosi nešto više. Siguran sam da ćemo nastaviti s odličnim igrama i da će angažman biti na visokom nivou, a ako tako bude smatram da neće izostati ni rezultat. Na dva boda smo od cilja koji smo si zadali prije sezone, ali u preostala dva susreta ulazimo bez kalkulacija i želimo osvojiti svih šest bodova. To bi bio najljepši mogući način za zaključiti ovu lijepu priču mene kao trenera i ove novooformljene ekipe. Na taj način bismo osigurali potreban mir i na proljeće krenuli u afirmaciju naših mladih igrača.

Tradicija međusobnih susreta na Gradskom stadionu je na strani Zelenih i sigurno je želja svih igrača da se ona i nastavi. Također, dodatan motiv će biti i podatak da je ovo posljednja jesenska utakmica Zelenih u Koprivnici pa bi pobjeda bila lijep način za oproštaj od navijača prije zimske pauze.

Utakmica Koprivnice i Mladosti igrat će se u ponedjeljak na Gradskom stadionu s početkom u 18 sati. Igračima trenera Želimira Mešnjaka nakon toga preostaje posljednje jesensko kolo u kojem će gostovati u Višnjevcu.

zatvori