Četvrtak, 2. svibnja 2024.

KOŠARKA Seniorima Koprivnice poraz, mlađim kadetima pobjeda

Košarkaši Koprivnice upisali su treći poraz u Trećem kolu A-2 lige Sjever. U koprivničkoj sportskoj dvorani Branimir bolja je bila Ivančica rezultatom 83:95.

Koprivničanci su odigrali dobru prvu četvrtinu te su nakon deset minuta igre vodili su s dva poena razlike. Ipak, u nastavku susreta gosti su preuzeli dominaciju na terenu. Vodili su do kraja utakmice, a unatoč velikoj želji i trudu Koprivnica nije uspjela doći do preokreta. U nekoliko navrata približili su se na samo tri poena minusa, ali to je bilo najbliže što su uspjeli doći do gostiju. U zadnjoj četvrtini Ivančica je u potpunosti prelomila utakmicu i ostvarila pobjedu s 12 poena razlike.

Najefikasniji u redovima Koprivnice bili su Antolić s 24 poena i Halusek s 18. Ovim porazom Koprivničanci su ostali prikovani za dno bez i jedne pobjede, a idućeg vikenda čeka ih gostovanje u Vrbovcu kod Košarkaškog Klub Petar Zrinski.

Spomenimo da su i mlađi kadeti igrali svoju prvenstvenu utakmicu. U četvrtom kolu svladali su u gostima Bjelovar s uvjerljivih 17:72. Najefikasniji Koprivničanac bio je Stajku s 24 poena.

zatvori