Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnica poražena, glupost Munivrane; Tucaković: Jednostavno nismo bili pravi

Nogometaši Koprivnice doživjeli su poraz u posljednjem jesenskom kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na gostovanju u Višnjevcu domaćinu je bio dovoljan jedan pogodak za osvajanje sva tri boda.

Ono čega se trener Zelenih Želimir Mešnjak najviše pribojavao se i dogodilo. Slavonci su poveli već u desetoj minuti pogotkom Kvesića, a nakon toga stali u gusti blok koji je jako teško probiti.

Iako je Koprivnica imala dominaciju tijekom cijelog susreta nikako konkretnije nije uspjela zaprijetiti Višnjevcu. Ako kažemo da je gol bio prvi ključan trenutak utakmice, drugi je sigurno isključenje Munivrane koji je u 58. minuti, u razmaku od samo dvadesetak sekundi, zaradio dva žuta kartona i ostavio koprivničkog trećeligaša bez šansi za povratak.

Kapetan Zelenih Bojan Tucaković nije bio zadovoljan svojom i igrom svojih suigrača:

-Danas jednostavno nismo bili pravi. Imali smo dominaciju, ali u završnici nismo bili ni malo konkretni. Domaćin je iskoristio gol na početku i ‘zazidao zid’ ispred svojih vrata kojeg nikako nismo mogli srušiti. Bez obzira što smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko bitnih igrača zbog kartona i ozljeda, alibija nemamo. Ovakve utakmice se jednostavno moraju pobjeđivati. – rekao je desni bek Zelenih.

Ovim porazom Koprivnica je ostala na diobi 12. mjesta prvenstvene ljestvice. Baš kao i Slavija, na svom kontu ima 16 osvojenih bodova. Zelenima slijedi zimska stanka.

zatvori