Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Rukometaši Koprivnice bez šansi protiv Križevčana u finalu Kupa

Rukometaši Koprivnice izgubili su finale Županijskog kupa od križevačkog KTC-a rezultatom 29:42 . Križevčani će nastaviti natjecanje u Hrvatskom kupu.

Motivirani odličnim protivnikom, važnošću utakmice, ali i novim dresovima igrači Koprivnice odlično su ušli u susret. U prvih petnaestak minuta pružali su dostojan otpor dva ranga bolje plasiranim gostima sve do rezultata 8:7. Tada su igrači KTC-a ubacili u brzinu više i serijom 10:1 odlučili pobjednika.

Do kraja utakmice samo je bilo pitanje kojom će razlikom gosti slaviti. Na poluvremenu je rezultat bio 14:24, a na kraju je razlika narasla do plus trinaest u korist Križevčana. Iako je mlada momčad Koprivnice doživjela uvjerljivi poraz ova utakmica bit će im veliko iskustvo, ali i znak koliko još moraju raditi da bi parirali momčadima iz viših rangova.

Igrač kojeg se mora istaknuti iz redova domaćina sigurno je Matija Peić. Najbolji igrač Koprivnice zabio je čak 14 pogodaka. Koprivničancima slijede prvenstvene obaveze. U nedjelju u 17 sati gostovat će u Daruvaru.

 

zatvori