Utorak, 7. svibnja 2024.

Farmaceuti sutra igraju prijateljski susret, Kopić: Koristimo reprezentativnu stanku da spremni dočekamo Rijeku

Nogometaši Slaven Belupa ovog vikenda nemaju prvenstvenih obaveza jer traje reprezentativna stanka. Iako bez utakmica Farmaceuti se vrijedno pripremaju za nastavak prvenstva koji nudi sve samo ne lagane utakmice i protivnike.

Rijeka kod kuće, Lokomotiva u gostima pa Hajduk na gradskom Stadionu bit će veliki izazovi za našeg prvoligaša. Kako vrijeme bez prvenstvenih utakmica provode Slavenaši rekao nam je trener Željko Kopić:

Većinom je to posvećeno individualnim programima. Prvenstveno nam je naglasak na regeneraciji igrača koji su do sada podnijeli najveći teret u prvenstvu. Rješavaju se sitniji problemi s ozljedama, a igračima koji su manje igrali podiže se fizička sprema kako bi kraj prvog dijela prvenstva dočekali što spremniji. Svaki igrač bit će nam potreban u završnici koja nam slijedi.

U tom kontekstu Slaven će sutra s početkom u 11:30 na koprivničkom Gradskom stadionu odigrati prijateljsku utakmicu. Protivnik će biti mađarski ZTE. Prema riječima trenera Kopića priliku će dobiti svi zdravi igrači, a sutrašnja utakmica i cijeli idući tjedan bit će priprema za prvoligaški dvoboj protiv Rijeke koja na gostovanje u Koprivnicu dolazi idućeg vikenda.

zatvori