Petak, 3. svibnja 2024.

ŽNL Derbi Prve lige u Imbriovcu, Druge u Gotalovu

Pred nama je deveto kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. S vrha prvenstvenih ljestvica svoje protivnike gledaju drnjanski Tomislav i Ferdinandovac. Drnjančani ispred najbližeg pratitelja imaju dva boda prednosti, a Ferdinandovčani šest.

Prva utakmica Prve lige igrat će se u subotu kada će Kalinovac na svom terenu ugostiti najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, peteransku Panoniju. Nedjeljni program počinje jutarnjom utakmicom u Đelekovcu gdje će Osvit ugostiti molvarsku Mladost.

Poslijepodne nas čeka preostalih pet utakmica. U Imbriovcu će derbi igrati Borac i kloštranska Mladost. Imbriovčani imaju priliku osvajanjem nova tri boda preskočiti nedjeljnog protivnika i dodatno se približiti samom vrhu.

Prvoplasirani Tomislav će u Drnju ugostiti kunovečko Bratstvo, u Žabnu će igrati Tomislav i legradski Graničar, probuđena Sloga će na svom terenu igrati protiv Fugaplasta, a u Ždali će svoju utakmicu igrati Prekodravac i novigradska Drava.

Druga ŽNL

Prva utakmica Druge lige igrat će se u subotu u Koprivnici. Miklinovec će na svom terenu ugostiti bregovsku Mladost. Ostale utakmice igrat će se u nedjelju. Derbi nas čeka u Gotalovu gdje će GOŠK pokušati zaustaviti Ferdinandovac.

Tehnika će ugostiti Viktoriju, a sigečka Mladost Reku. U Mokricama će igrati Hrvatski bojovnik i hlebinska Lipa, a Gornja Rijeka i Prugovac će na svojim terenima ugostiti herešinski Omladinac i Starigrad.

Utakmica u Đelekovcu će se igrati u deset sati ujutro, utakmica u Mokricama u 14 sati, a sve ostale igrat će se s početkom u 15 sati.

Prva ŽNL – 9. kolo

Subota, 15. listopada
15:00
Kalinovac: Kalinovac – Panonija
Nedjelja, 16. listopada
10:00
Đelekovec: Osvit – Mladost (Molve)
15:00
Imbriovec: Borac – Mladost (Kloštar Podravski)
Drnje: Tomislav – Bratstvo
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Graničar (Legrad)
Koprivnički Ivanec: Sloga – Fugaplast
Ždala: Prekodravac – Drava (Novigrad Podravski)

Druga ŽNL – 9. kolo

Subota, 15. listopada
15:00
Koprivnica: Miklinovec – Mladost (Koprivnički Bregi)
Nedjelja, 16. listopada
14:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Lipa
15:00
Koprivnica: Tehnika – Viktorija
Sigetec: Mladost – Reka
Gotalovo: GOŠK – Ferdinandovac
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Omladinac
Prugovac: Prugovac – Starigrad

zatvori