Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo u Splitu traži prekid niza bez pobjede

Nogometaše Slaven Belupa sutra čeka utakmica 13. kola Prve hrvatske nogometne lige u kojoj će gostovati kod posljednjeplasiranog Splita. Bit će to prva od tri utakmice koje će Farmaceuti igrati u idućih sedam dana.

Ovo će biti drugi međusobni sraz Slavena i Splita ove sezone: prvi je na koprivničkom Gradskom stadionu završio bez pogodaka, 0:0. Trener Farmaceuta Željko Kopić najavio nam je sutrašnju utakmicu:

Svjesni smo važnosti utakmice. Očekujem da budemo na pravoj razini i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da prekinemo niz bez pobjede. Pokušat ćemo se nametnuti te ćemo ići na sva tri boda. Utakmica će sigurno biti izuzetno zahtjevna, na taj način smo se pripremali i vjerujem da ćemo biti pravi.

Što se tiče sastava – Kopić ga nije želio otkriti, ali je rekao da su Stevanović i Bouadla spremni i u konkurenciji za prvih 11. Gregurina i Radić najvjerojatnije će preskočiti utakmicu protiv Splita, a sigurno neće biti Tadića čija registracija je još uvijek u postupku.

Utakmica u Splitu igrat će se sutra s početkom u 18 sati, a već u utorak Slaven čekaju nove obaveze: u osmini finala hrvatskog Kupa gostuju u Novigradu u Istri.

RASPORED 13. KOLA PRVE HNL:

Petak, 21. listopada
18:00 Split – Slaven Belupo

Subota, 22. listopada
15:00 Istra 1961 – Hajduk
17:00 Dinamo – Cibalia

Nedjelja, 23. listopada
15:00 Osijek – Lokomotiva
17:00 Rijeka – Inter Zaprešić

zatvori