Petak, 26. travnja 2024.

PPD Zagreb i Dubrava preveliki zalogaj za kadete Koprivnice, dječaci svladali Ivanec

Kadeti Koprivnice Hangar 18 upisali su dva poraza u drugom krugu Prve hrvatske rukometne lige. Utakmice su igrane u Varaždinu, a Koprivničanci nisu uspjeli iznenaditi favorizirane Zagrepčane, RK Dubravu i RK PPD Zagreb.

U prvoj utakmici kadeti su odmjerili snage s vršnjacima Dubrave. Već na poluvremenu gosti su imali šest golova razlike, a do kraja susreta ta se razlika popela na dvanaest, rezultat je bio 36:24. U drugom susretu Koprivničanci su imali još manje šanse. Poraženi su od kadeta hrvatskog prvaka PPD Zagreba rezultatom 40:20 što dovoljno govori o samoj utakmici.

Najefikasniji igrač Koprivnice bio je Ivačić koji je u dvije utakmice zabio 13 pogodaka, dok su Lazar i Kovačić dodali devet. Trener kadeta Branko Krajačić zadovoljan je angažmanom koji su pružili njegovi igrači, ali je svjestan da će se bodovi tražiti protiv sebi ravnijih ekipa.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi također su za vikend odigrali dvije utakmice. Pod vodstvom trenera Antonija Pranjića u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović ostvarili su polovičan uspjeh. Svladali su vršnjake Ivanca s 19:14, a poraženi su od Varaždina s 12:13.

zatvori