Subota, 27. travnja 2024.

Slušajte Radio Dravu i osvojite besplatna putovanja!

Nova nagradna igra u ponedjeljak kreće na valovima najslušanijeg gradskog radija – Radio Drave, 92.5 MHz. Uključite se u program, pažljivo slušajte i osvojite besplatno putovanje ili popust na putovanje!

Nagrađuju vas Radio Drava i autobusni operater FlixBus. Svakog ponedjeljka, srijede i petka u 10:30 sve do 4. studenog okrenite vaše prijamnike na 92.5 MHz ili se uključite u live stream. Na taj način imat ćete mogućnost osvojiti besplatno putovanje ili popust na putovanja u FlixBusovoj mreži! Znači, da ponovimo: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10:30 slušajte Radio Dravu, pripremite se da nazovete 048/626-500 i – sretan put!

FlixBus je mladi autobusni operater koji od 2013. godine mijenja način putovanja milijunima putnika diljem Europe. Jedinstvena kombinacija tehnološkog start-upa, online kupovine i prijevozničke tvrtke omogućila nam je upravljanje najvećom europskom međunarodnom autobusnom mrežom u vrlo kratkom vremenu.

Zahvaljujući jednostavnoj kupovini autobusnih karata i brzorastućoj mreži linija, putnicima pružamo mogućnost otkrivanja svijeta bez obzira na njihov budžet. Zeleni autobusi osiguravaju najvišu razinu udobnosti i sigurnosti, ekološki su prihvatljivi te nude alternativu privatnom prijevozu.

zatvori