Petak, 26. travnja 2024.

Mešnjak uoči Slavonije: Zanimaju nas samo tri boda, ali na neke stvari ne možemo utjecati

Nogometaše Koprivnice sutra čeka utakmica desetog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu ugostit će momčad iz samog vrha tablice, požešku Slavoniju.

Zeleni se trenutno nalaze na pretposljednjem mjestu ljestvice, stoga je lov na bodove imperativ. Trener Želimir Mešnjak svjestan je teške situacije i ne može prežaliti što mu nedostaju bodovi iz prošlih kola zbog “viših sila”:

Nadam se da će sutra biti vidljivo ono što radimo na treninzima kao što je to bilo i do sada, samo da će rezultat na kraju susreta ipak biti drugačiji. Upoznati ste sa stiuacijom koju smo mi proživljavali u prošla dva kola i da trenutna situacija na prvenstvenoj ljestvici nije realna i da je ova ekipa trebala imati šest bodova više po svemu. Nadam se samo da ćemo mi zadržati svoju razinu igre i koncentracije. Ništa nas ne zanima osim tri boda, ali, kažem, na neke stvari ne možemo utjecati.

Što se tiče sastava, u konkurenciju za prvih 11 vraća se Tkalčić, ponajbolji igrač Koprivnice, čiji se izostanak vrlo dobro osjetio u posljednjih nekoliko kola. U sutrašnjoj utakmici Mešnjak neće moći računati na ozlijeđenog Bubnjića, a upitni su i Munivrana i Kovačić zbog udarca zadobivenih u prošlim kolima.

Utakmica Koprivnice i Slavonije igrat će se početkom u 15 sati.

zatvori