Nedjelja, 28. srpnja 2024.

FOTO Martina je ponovno birala najljepše svjetske frizure

Nakon Svjetskog prvenstva frizera i kozmetičara koje se u ožujku održalo u južnokorejskom Seoulu, koprivnička frizerka Martina Gregur, kao član Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore i licencirani sudac Svjetske frizerske organizacije (Organisation Mondiale Coiffure) od 9. do 12. rujna 2016. godine sudjelovala je u Parizu na Europskom prvenstvu frizera i kozmetičara.

Tijekom prvenstva Martina Gregur dva je dana prisustvovala seminaru za trenere i suce na kojemu je naglasak stavljen na nove trendove, kao i pravila suđenja te obnovila sudačku licencu na osnovi koje i naredne dvije godine može suditi na međunarodnim natjecanjima, od kojih je prvo Svjetsko prvenstvo, koje će se također održati u Parizu.

Na natjecanju na kojem je Svjetska frizerska organizacija, koja ima preko 2 milijuna članova u više od 50 zemalja diljem svijeta proslavila 70. obljetnicu djelovanja, ukupno se natjecalo u 30-ak frizerskih kategorija, a Martina je sudila njih 5 (Senior ladies evening style, Senior ladies creative, Senior ladies elegant evening style, Senior ladies salon total look i Junior ladies evening style).

Spomenimo još da je hrvatski partner OMC-a Hrvatska obrtnička komora i da svi frizeri i kozmetičari zainteresirani za natjecanja informacije o njima mogu dobiti od Komore.

zatvori