Utorak, 14. svibnja 2024.

ULAZNICE PLANULE Koncert Josipe Lisac ipak u većem prostoru?

Ulaznice za koncert Josipe Lisac, koja će u Koprivnici nastupiti povodom Dana grada, planule su samo sat vremena od puštanja u optjecaj.

Velik interes za koncert glazbene dive iznenadio je organizatore koji su odmah odreagirali. Naime, Gradska je uprava jutros kontaktirala menadžment poznate pjevačice kako bi udovoljili želji građana i omogućili koncert u većem prostoru:

— Točno je da je Grad Koprivnica otvorio pregovore s menadžmentom gospođe Josipe Lisac za promjenom lokacije našeg slavljeničkog koncerta. Moram naglasiti da je Josipa Lisac jedna od najvećih umjetnica na hrvatskoj glazbenoj sceni koja ima svoje određene zahtjeve oko izgleda prostora, mjesta, sjedećih kapaciteta i svega što ide uz to. Nije da mi nešto uvjetujemo, ali pokušat ćemo naći model da koncert preselimo u veći i adekvatniji prostor. Nadamo se da će i gospođu Lisac razveseliti veliko zanimanje Koprivničanaca. No, moram reći i da mi je žao što su ulaznice planule u samo pola sata i što ima nezadovoljnih građana. Vjerujem da ćemo do sutra ujutro imati rješenje i da ćemo moći objaviti koja je nova lokacija održavanja ovog koncerta — rekao nam je zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić.

Važno je napomenuti da će karte koje su podignute za koncert u Domoljubu vrijediti i za drugu lokaciju. Sve ostale informacije oko promjene mjesta održavanja koncerta i gdje će se moći podići dodatne ulaznice bit će poznate sutra.

zatvori