Srijeda, 15. svibnja 2024.

Naši hokejaši zabijali najjačim hrvatskim momčadima

Hokejaši Inline hokej kluba Koprivnica jučer su odigrali prve dvije utakmice Prvenstva Hrvatske i to protiv dviju najjačih momčadi – ‘Novog Zagreba’ i ‘Kuna’.

Obje su momčadi iz Zagreba i sastoje se od igrača koji godinama treniraju hokej, a mnogi od njih su i članovi reprezentacije u inline hokeju ili hokeju na ledu. S obzirom na značajnu razliku u kvaliteti nije se mogao očekivati ravnopravan dvoboj, a izvjestan je bio i konačan ishod utakmica. Ipak, naši su hokejaši postigli po dva pogotka na svakoj utakmici čime je nagrađen uloženi trud.

— Utakmica protiv IHK Novi Zagreb naizgled je krenula obećavajuće kad smo izjednačili nakon dva gola postignuta u prvoj četvrtini kada je A. Turk svladao golmana u dvije solo akcije. Kasnije su se „Munje“ razigrale mi smo pali i napunili su nam mrežu. Protiv Kuna zabili su B. Žaja u solo prodoru, te K. Turina udarcem izvana. Sve u svemu bilo je dobro jer ipak je zadovoljstvo zabiti najjačima — naglasio je Tomislav Turk, vođa naših hokejaša.

Sljedeće dvije utakmice Prvenstva Hrvatske u inline hokeju IHK Koprivnica igra za dva tjedna protiv hokejaša „IHK Karlovac“ i „IHK Sisak Somine“.

zatvori