Petak, 4. listopada 2024.

Igor Cepetić pred državnim stručnjacima predstavio nekonvencionalne metode učenja

Na poziv Društva nastavnika njemačkoga jezika, učenik 4. b razreda Obrtničke škole Koprivnica Igor Cepetić i njegova nastavnica i mentorica prof. Blaženka Abramović na Državnome skupu u Crikvenici, održanome od 14. do 16. listopada ove godine, zajednički su održali radionicu na temu ‘Ritam kao motivator. Inovativne metode učenja i poučavanja uz primjenu nekonvencionalnih metoda’.

Interes za ovu radionicu, na kojoj su učenik i njegova profesorica pokazali kako se primjenom kreativnih i nekonvencionalnih metoda može postići velik uspjeh u vježbanju izgovora, razvoju tečnosti govora i podizanju motivacije, bio je velik. Nastavnici njemačkoga jezika iz cijele Hrvatske oduševljeno su sudjelovali u radu, a uz smijeh i zabavu dobili su i mnoštvo ideja za kreativniju nastavu. U posebnome sjećanju zasigurno će im ostati Igorov nastup s pjesmom Wenn ich geh’ s kojom je na talent-šou Max sucht den Superstar 3. lipnja 2016. osvojio visoko peto mjesto u Varaždinu.

Ovime je Obrtnička škola Koprivnica još jednom pokazala da ne stvara samo vrsne stručnjake u pojedinim zanimanjima, već i da nudi kvalitetnu nastavu općeobrazovnih sadržaja.

Slušaj uživo
zatvori