Petak, 26. travnja 2024.

FOTO & VIDEO Borac slavio u derbiju, prekid u Koprivnici

Odigrano je deveto kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Imbriovečki Borac skočio je na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, GOŠK je zaustavio niz Ferdinandovca, a susret Tehnike i Viktorije je prekinut. Krenimo redom.

Prva današnja utakmica u Prvoj ligi igrala se u Đelekovcu između Osvita i molvarske Mladosti. U tvrdoj, ali zanimljivoj utakmici Đelekovčanima je bio dovoljan jedan gol za pobjedu 1:0 i osvajanje tri boda.

U Svetom Ivanu Žabnu igrali su Tomislav i legradski Graničar. Tomislav je vodio do devedesete minute kada je Graničar izjednačio i postavio konačnih 1:1.

U Imbriovcu je Borac svladao kloštransku Mladost s 1:0 i na taj način “skočio” na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

Prekodravac je na svom travnjaku u utakmici punoj golova slavio s 3:2 protiv novigradske Drave, a u dvoboju dviju momčadi iz donjeg dijela tablice Fugaplast je u gostima svladao ivanečku Slogu s 1:2.

Vodeći Tomislav iz Drnja opravdao je ulogu favorita protiv kunovečkog Bratstva i slavio rezultatom 2:0.

Još jučer, u prvoj utakmici devetog kola Kalinovac je na svom travnjaku pobijedio Panoniju s 2:0.

Druga ŽNL

Deveto kolo Druge lige obilježile su dvije utakmice. U Gotalovu je GOŠK je uspio zaustaviti niz Ferdinandovca. U devedeset minuta igre pogodaka nije bilo. Ferdinandovčani više nisu na stopostotnom učinku iako još uvijek imaju veliku prednost na vrhu ljestvice.

Druga utakmica igrala se na koprivničkom Gradskom stadionu između Tehnike i Viktorije. Gosti su revoltirani suđenjem napustili teren u 89. minuti nakon što je Građevinarima sviran kazneni udarac pri rezultatu 1:1.

U ostalim susretima hlebinska Lipa je slavila u Mokricama protiv Hrvatskog bojovnika s 2:4, sigečka Mladost uvjerljivo je svladala Reku na svom terenu s 5:2, a pobjedu je upisala i Gornja Rijeka protiv herešinskog Omladinca rezultatom 1:0. Prugovac je nastavio krizu Starigrada i slavio s 2:1, a još jučer odigrana je prva utakmica devetog kola u kojoj je bregovska Mladost na gostovanju u Miklinovcu slavila s rezultatom 0:1.

Prva ŽNL – 9. kolo

Kalinovac: Kalinovac – Panonija 2:0
Đelekovec: Osvit – Mladost (Molve) 1:0
Imbriovec: Borac – Mladost (Kloštar Podravski) 1:0
Drnje: Tomislav – Bratstvo 2:0
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Graničar (Legrad) 1:1
Koprivnički Ivanec: Sloga – Fugaplast 1:2
Ždala: Prekodravac – Drava (Novigrad Podravski) 3:2

Druga ŽNL – 9. kolo

Koprivnica: Miklinovec – Mladost (Koprivnički Bregi) 0:1
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Lipa 2:4
Koprivnica: Tehnika – Viktorija 1:1, prekid u 89. minuti
Sigetec: Mladost – Reka 5:2
Gotalovo: GOŠK – Ferdinandovac 0:0
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Omladinac 1:0
Prugovac: Prugovac – Starigrad 2:1

zatvori