Petak, 26. travnja 2024.

FOTO U Cvetkovcu sve po starom – Tehničar pregazio Dinamo, Lovrek zabio pet komada

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca još su jednom u potpunosti demolirali svojeg protivnika. U devetom kolu MŽNL na “Starom Bregu” stradao je Dinamo s ogromnih 8:0.

Gosti su svoju mrežu netaknutom držali tek dvije minute kada je Kruno Lovrek zabio svoj prvi od pet pogodaka na utakmici. Do kraja poluvremena Tehničar je zabio još četiri, a do kraja utakmice još tri za ukupnih 8:0. Osim raspucanog Lovreka, u strijelce su se upisali i Markušić dva puta te jednom Bartolović.

Istaknimo još jednom hvale vrijedan potez kluba iz Cvetkovca koji će sav prihod od današnjeg susreta prebaciti na račun obitelji Prispilović koja je nedavno doživjela veliku tragediju.

U ostalim susretima, Garić i Pitomača su podijelili bodove u derbiju rezultatom 0:0. Sada su obje ekipe na pet bodova iza Tehničara. Papuk je u Orahovici svladao Slatinu s 4:1, Virovitica je na svom travnjaku poražena od Tomislava s 0:2, tri boda osvojila je Zdenka protiv Daruvara s 1:4, a u susjedskom derbiju u Đurđevcu, Graničar i Podravac su odigrali neriješeno 0:0.

REZULTATI DEVETOG KOLA:
Garić – Pitomača 0-0
Papuk Orahovica – Slatina 4-1
Tehničar Cvetkovec – Dinamo Predavac 8-0 (Lovrek 2′ 35′ 54′ 60′ 84′ Markušić 6′ 45′ Bartolović 38′)
Virovitica – Tomislav Berek 0-2
Graničar Đurđevac – Podravac Virje 0-0
Daruvar – Zdenka 91′ 1-4

zatvori