Nedjelja, 1. rujna 2024.

Osvit slavio u Ivancu, Tehnika visoko nadigrala Omladinac

Odigrano su 4. kola u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Kao i uvijek iza nas je uzbudljiv vikend s pregršt zanimljivih utakmica i rezultata diljem naše županije.

Dva velika iznenađenja u Prvoj ligi napravili su Kunovčani i Novigraci. Iako se prije susreta najavljivalo da je u srazu s Bratstvom molvarska Mladost veliki favorit, gosti su odlučili pokazati da ipak nisu mačiji kašalj. Bratstvo je slavilo rezultatom 2:3 i tako još jednom pokazalo da će biti tvrd orah za svakog protivnika.

Drava je na svom travnjaku u Novigradu Podravskom bila bolja od Borca rezultatom 2:1 što također možemo nazvati iznenađenjem četvrtog kola.

U ostalim susretima Fugaplast je pobijedio Kalinovac rezultatom 2:1, Panonija i Tomislav iz Žabna su odigrali 1:1, Osvit je slavio u Ivancu protiv Sloge s 1:3, a Drnjanski Tomislav je nastavio s odličnim rezultatima i svladao Prekodravac s 4:2.

Podsjetimo, prva utakmica Prve lige odigrana je još jučer. Graničar je u Legradu uvjerljivo slavio protiv kloštranske Mladosti rezultatom 4:0, a zanimljivo je da su im suđena čak tri kaznena udarca.

Druga ŽNL

U Drugoj ligi Gornja Rijeka je ostvarila prvu pobjedu u novoj sezoni. Na svom travnjaku slavila je protiv Miklinovca rezultatom 2:1. Tehnika je bila uvjerljiva protiv Omladinca u Herešinu rezultatom 6:1, GOŠK je slavio s 0:2 protiv Viktorije u Vojakovcu, a Prugovac je na svom travnjaku svladao Hrvatski bojovnik rezultatom 3:1.

U derbiju kola Ferdinandovac je svladao Reku s 3:1 i ostao sam na vrhu jer je Mladost iz Sigeca odigrala 1:1 u Starigradu. U Koprivničkim Bregima Mladost i hlebinska Lipa odigrali su 1:1.

Prva ŽNL – 4. kolo

Legrad: Graničar – Mladost (Kloštar Podravski) 4:0
Gola: Fugaplast – Kalinovac 2:1
Peteranec: Panonija – Tomislav (Sv. Ivan Žabno) 1:1
Koprivnički Ivanec: Sloga – Osvit 1:3
Ždala: Prekodravac – Tomislav (Drnje) 2:4
Novigrad Podravski: Drava – Borac 2:1
Molve: Mladost – Bratstvo 2:3

Druga ŽNL – 4. kolo

Vojakovac: Viktorija – GOŠK 0:2
Prugovac: Prugovac – Hrvatski bojovnik 3:1
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Miklinovec 2:1
Starigrad: Starigrad – Mladost (Sigetec) 1:1
Herešin: Omladinac – Tehnika 1:6
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Reka 3:1
Koprivnički Bregi: Mladost – Lipa 1:1

zatvori