Subota, 28. rujna 2024.

Učiteljica Maja Mitrović na Malti uči o kreativnoj metodologiji

Učiteljica engleskog jezika Maja Mitrović trenutno je u Malti gdje se educira o kreativnoj metodologiji.

U sklopu malteškog tečaju polaznici će, između ostalog, kreirati aktivnosti i materijale za učenje i utvrđivanje gramatike i vokabulara, pretraživati materijale i aplikacije na internetu, učiti pripremati nastavne materijale za pametnu ploču, učiti kako koristiti iPad u nastavi, osmišljavati i provoditi projektne aktivnosti, snimati vlogove u nastavne svrhe, učiti kako poticati razvoj govorne vještine i vještinu pisanja kod učenika te kvalitativno procijeniti vlastitu praksu poučavanja.

Priopćila nam je to ravnateljica koprivničke škole Antun Nemčić Gostovinski Gordana Gazdić Buhanec, pojasnivši da je to samo dio edukacija na kojima će sudjelovati zaposlenici ove škole. Naime, škola od 1. lipnja ove godine provodi projekt Perpetuum Mobile iz programa Erasmus+.

Tako je osam članica školskog EU tima dobilo priliku tijekom ove školske godine usavršavati se u 7 europskih zemalja. Osim u Malti, gdje je trenutno učiteljica Mitrović, prosvjetarke iz ANG-a će u Italiju, Sloveniju, Irsku, Portugal, Latviju i Poljsku.

Ustupila Osnovna škola Antun Nemčić-Gostovinski.
Ustupila Osnovna škola Antun Nemčić-Gostovinski.
Slušaj uživo
zatvori