Nedjelja, 1. rujna 2024.

TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA Podravka priprema radionice vježbanja mozga i pamćenja

Tjednu cjeloživotnog učenja, desetom po redu, koji počinje u ponedjeljak, ponovno se pridružila i Podravka.

Kako je moto ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja „Provježbajmo mozak“, Podravka će se ove godine uključiti s aktivnošću upravo na temu vježbanja mozga i pamćenja.

Predavanje i radionica „Igre za mozak“ održat će se u srijedu, 28. rujna, u 16 sati u Podravkinoj kino dvorani i otvorena je za javnost. Svi zainteresirani mogu na zabavan i interaktivan način isprobati različite moždane vježbe i igrice koje nam pomažu da bolje pamtimo, učimo, rješavamo probleme i održavamo mozak vitalnim.

No, vodeći se temeljnom idejom važnosti kontinuiranog učenja za sve životne dobi, radionicu „Igre za mozak“ Podravka je prilagodila i za različite dobne skupine i održat će je na još dvije lokacije. Prva takva radionica predviđena je one najmlađe – igraonica s mozgalicama održat će se u ponedjeljak, 26. rujna, u 10 sati, u Dječjem vrtiću Tratinčica za grupu djece predškolske dobi.

U utorak, 27. rujna, od 13 sati radionica dolazi u Dom za starije i nemoćne Koprivnica i namijenjena je vježbanju mozga i pamćenja u trećoj životnoj dobi. Različite vježbe i korisni savjeti bit će, prije svega, prilagođeni potrebama i željama korisnika Doma, ali i svima drugima koji žele sudjelovati.

 

zatvori