Petak, 26. travnja 2024.

Tehnika još jednom promijenila trenera, novo ime je…

Županijski drugoligaš Tehnika iz Koprivnice još je jednom promijenio trenera. Novi strateg Građevinara donedavni je trener Reke Vlado Dragosavljević.

Nakon što su uručili otkaz Goranu Palčiću, dva treninga vodio je Davor Čurković, a pokušavalo se i s Vedranom Medenjakom kao stručnim savjetnikom. Posljednja dva kola Tehniku je s klupe vodio predsjednik Igor Bajalica.

Dragosavljević preuzima Tehniku sa samo šest bodova u šest kola i sigurno je da ga čeka velik posao ukoliko želi ispuniti najave iz kluba s početka sezone, a to je borba za gornji dio tablice.

“Iznimno mi je drago da preuzimam momčad Tehnike. To je jako dobro posložen klub, ali u rezultatskom smislu na početku prvenstva nisu možda ispunjena očekivanja. Najprije moram vidjeti u kakvom su dečki stanju, a potom podići momčad jer u Tehniki igra puno jako dobrih igrača. Glavni cilj mi je vratiti Tehniku na pobjedničke staze”, izjavio je Dragosavljević za službenu Facebook stranicu kluba.

Kakav će start na klupi Građevinara imati bivši trener Reke vidjet ćemo ovog vikenda kada će Tehnika na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti hlebinsku Lipu.

zatvori