Petak, 26. travnja 2024.

Mladi rukometaši nastupili na memorijalnom turniru u Ludbregu

Dvije generacije mladih rukometaša Koprivnice Hangar 18 proteklog su vikenda nastupile na 28. Memorijalnom turniru Damir Hrastić – Dada u Ludbregu. Iako nisu napravili velike rezultate, obje momčadi su skupile vrijedno iskustvo koje će im poslužiti u budućnosti.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Igora Stubičara, svoje su utakmice igrali u subotu. U tri susreta u skupini upisali su sva ti poraza. Bolji od naših rukometaša bili su vršnjaci Varaždina, Jeruzalema iz Ormoža i PPD Zagreba.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, također nisu uspjeli proći grupnu fazu natjecanja. Upisali su jedan neriješen rezultat protiv Varaždina rezultatom 6:6, i dva poraza od vršnjaka Siska i PPD Zagreba.

Kako su oba trenera izjavila, turniri su im odlično došli u pripremama za novu sezonu te da je nedostajalo tek malo sportske sreće da se ostvare bolji rezultati. Mladi rukometaši Koprivnice već su nastavili s novim treninzima na kojima će ispravljati greške i vrijedno se spremati za prve prvenstvene utakmice.

Izvor: rk-koprivnica.hr
Izvor: rk-koprivnica.hr
zatvori