Nedjelja, 29. rujna 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na Business Café

Pokrenuti posao u maloj sredini, živjeti i preživjeti od svog biznisa, razvijati ga, zapošljavati, širiti i dobro zarađivati? Moguće je. Brojni su pozitivni primjeri svuda oko nas. U četvrtak, 8. rujna s početkom u 18 sati u Capronca Pubu održat će se 2. Business Café Sjeverna Hrvatska, a po prvi puta u Koprivnici.

Sretni dobitnici ulaznica su:

Mario Pintar
Tamara Garaj Oberan
Andrea Juraja
Željka Zetović

Čestitamo! Sve što trebate učiniti jest javiti se na ulazu s osobnom iskaznicom.

Tema eventa je “Uspjeti sad i ovdje”. Gosti govornici prvog Business Caféa u Koprivnici su Silvija Repić iz Sana delikatesa, Goran Milošević i Danijel Dukarić iz Inducta d.o.o., Martina Golčić iz Poduzetničkog inkubatora te Matija Hlebar iz Udruge za održivi razvoj Hrvatske. Kako su oni uspjeli, što ih je motiviralo, imaju li neki poseban recept za uspjeh te što ih veseli u poslu saznat ćete na eventu 8. rujna.

Karte, po cijeni od 70,00 kn moguće je nabaviti online preko Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/2-business-cafe-sjeverna-hrvatska-koprivnica-uspjeti-sad-i-ovdje-3342

Zašto doći na Business Café? Osim dobre atmosfere i motivacije koju ćete dobiti slušajući tuđe poduzetničke priče, imate priliku upoznati druge poduzetnike, razmjeniti iskustva, savjete, kontakte, a možda i sklopiti koji posao. Event prate brojni mediji, a sudionici imaju mogućnost i osvojiti neku od nagrada. Važno je ponijeti dobro raspoloženje i dovoljan broj posjetnica.

Business Café okuplja male poduzetnike te oni koji to žele postati. Cilj je potaknuti poticaju poduzetničku atmosferu, učiti iz primjera uspješnih te se međusobno povezati s drugim poduzetnicima.

Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i autorica nekoliko knjiga pokrenula je Business Café u Zagrebu prije 6 godina. Danas je Business Café prisutan u 6 zemalja regije i 16 gradova. Na više od 90 evenata ispričano je preko 250 uspješnih regionalnih poduzetničkih priča ispred više od 10.000 gostiju. Vrijednost sklopljenih poslova prelazi 10 milijuna eura.

Business Café je prerastao u pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Dvije su osnovne poruke Business Caféa:
1. NISMO SAMI – kada pokrećemo i vodimo vlastiti biznis svi prolazimo kroz isto.
2. MOGUĆE JE USPJETI – sada i ovdje, na ovim prostorima, unatoč svemu i svima

Prema licenci Business Café Sjeverna Hrvatska event organizira i vodi Kristina Androlić, i sama poduzetnica s prethodnim dugogodišnjim iskustvom u realnom sektoru. Njena tvrtka Androlić konzalting bavi se izradom projektnih prijava na domaće i EU fondove, izradom marketing i poslovnih planova te poslovnim edukacijama.

Na prvom eventu Business Café Sjeverna Hrvatska 16. lipnja u Varaždinu gostovali su: Bernarda Cecelja, vlasnica tvrtke Bernarda d.o.o., uspješna poduzetnica i vitezica inovatorstva, direktor i vlasnik tvrtke Gumiimpex Damir Kirić te direktorica tvrtke Ivančica d.d. Nada Zver (Froddo obuća). Event je posjetilo 120 poduzetnica i poduzetnika, koji su se međusobno upoznavali i razmjenjivali kontakte. Na prvom Business Caféu u Koprivnici se također očekuje odlična i poticajna atmosfera.

Slušaj uživo
zatvori