Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Zeleni u susjedskom derbiju love drugu ovosezonsku pobjedu

Nogometaši Koprivnice danas će igrati protiv Bjelovara u 6. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Zeleni u susret ulaze ohrabreni pobjedom nad Belišćem u prošlom kolu.

Nakon lošeg starta u sezonu, upravo je ta pobjeda bila potrebna da se igrači Želimira Mešnjaka vrate na pravi kolosijek. Današnji protivnik Bjelovar također nije bajno startao u sezonu te ima samo četiri osvojena boda. Ipak, u srijedu su u Kupu pobijedili drugoligaša Zagreb što im je sigurno dalo veliko samopouzdanje za utakmicu protiv Koprivnice.

Što se tiče sastava Zelenih, Mešnjak ima problema s ozljedama Munivrane i Raića koji su preskočili i prošlo kolo. Svi ostali su spremni i s nestrpljenjem čekaju utakmicu protiv Bjelovara u kojoj žele doći do druge prvenstvene pobjede.

Koprivnica je trenutno desetoplasirana momčad lige s pet osvojenih bodova, a nova tri boda učvrstila bi ju u sredini prvenstvene ljestvice. Mogu li Koprivničanci doći do druge prvenstvene pobjede vidjet ćemo na utakmici koja počinje u 16 sati na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori