Petak, 26. travnja 2024.

Zeleni gostuju u Ivankovu, Mešnjak: Uvjeren sam da možemo do tri boda

Nogometaši Koprivnice u nedjelju će gostovati u Ivankovu kod novog trećeligaša Bedema. Zeleni u Slavoniju putuju u sklopu 4. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Prema riječima trenera Želimira Mešnjaka utakmica protiv Varaždina je apsolvirana. Zaključak je isti kao i dan nakon utakmice. Zeleni su pružili odličan otpor glavnom favoritu za naslov te su ih samo nijanse dijelile od osvajanja barem boda u toj utakmici.

Našem trećeligašu slijedi utakmica protiv Bedema koji je u prva tri kola osvojio četiri boda, a sraz u Ivankovu Mešnjak je najavio ovim riječima:

Prema informacijama koje imamo, to je ekipa koja teži igri, ali je i čvrsta i agresivna u duelu. Prava slavonska ekipa. Otkad sam ja trener mi smo se pokazali ekipom kojoj takve momčadi odgovaraju i da nam je možda čak i lakše igrati na gostovanjima. Očekujem da će tako biti i u nedjelju jer gotovo svaki put kad smo išli po tri boda u gostima došli smo barem do boda. Ukoliko će uvjeti biti normalni za igru uvjeren sam da možemo do tri boda bez obzira na njihovu kvalitetu.

Odlična je vijest da je igrački kadar u potpunosti spreman, a dokaz tome je i taj da po prvi puta u dugo vremena nakon jedne utakmice nijedan igrač nije tražio masažu kao dodatnu rekuperaciju.

Kako je rekao strateg Koprivnice, postoji mali osjećaj da je njegova ekipa trebala imati bod ili dva više na kontu, ne zbog neke “treće strane”, već zbog dobrih prezentacija njegove momčadi u ova tri kola.

Raspored na otvaranju sezone nikako nije išao na ruku Zelenima, a hoće li naš trećeligaš doći do svoje prve pobjede vidjet ćemo u nedjelju nakon utakmice s Bedemom koja se igra s početkom u 17 sati.

zatvori