Ponedjeljak, 1. srpnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Upoznajte Milanu Vlaović i osvojite njezin novi roman ‘Glad’

Spisateljica Milana Vlaović u srijedu gostuje u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’, a Drava.info nekoliko sretnica ili sretnika poklanja njezin novi roman ‘Glad’.

Roman “Glad” osvojile su Maja HolekDijana ŽagarTea Tišljarić. Čestitamo!
Poklon će im osobno uručiti autorica na večerašnjem predstavljanju knjige.

Milana Vlaović rođena je u Metkoviću, a diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Po povratku iz inozemstva u Zagrebu nastavlja s novinarskim radom, piše stihove i glazbu i vrlo čitane romane. Osim najnovijeg romana „Glad“ objavila je i romane „Blato“ i „Bomboni od meda“ te knjigu priča „Rašeljka i druge žene“. Osim što je članica Hrvatskog društva pisaca, članica je i Hrvatskog društva skladatelja.

U najnovijem romanu do izražaja dolazi njezino poznavanje ljudske psihe koje je rezultat završene edukacije iz integrativne psihoterapije. Roman „Glad“ možda počinje kao sapunica, no prema kraju raskrinkava obiteljsko nasilje, licemjerje, rasizam i patološki narcizam te toliko sveprisutnu emocionalnu glad.

Promocija knjige održat će se u srijedu, 21. rujna od 19 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”. Ulaz je slobodan.

zatvori