Petak, 26. travnja 2024.

Mladi hrvači osvojili četiri medalje u Češkoj i zabavljali se u zabavnom parku

Hrvači Podravke još su jednom ostvarili vrhunske rezultate. Proteklog vikenda s Međunarodnog turnira u Češkoj vratili su se u Koprivnicu s dva zlata i dva srebra.

Prvo mjesto u kategoriji dječaka rođenih 2007. i 2008. godine osvojio je Luka Galić, baš kao i Josip Benko u konkurenciji 2005. i 2006. godišta. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je Patrik Raknić kojem je zlato izmaknulo “za dlaku”. Još jednu medalju srebrnog sjaja za Podravku je osvojio Ivan Čordaš.

Osim njih, u Češkoj su hrvali i Ivan Benko, Borna Ljubić, Petar Sočev i Karlo Marić, a za osvajanje medalja nedostajalo im je samo malo sportske sreće. U ukupnom poretku klubova Podravka je osvojila deveto mjesto.

Naši hrvači bili su pod paskom trenera Ivana Lončarića i Renata Begovića, a konkurenciju su im činili kolege iz Češke, Slovačke, Njemačke, Rumunjske, Rusije, Srbije i Hrvatske.

Kako su rekli iz kluba, iza njih je još jedan odličan turnir na kojem su hrvači stekli ogromno iskustvo.

Osim u hrvanju mladi Podravkaši su uživali i u Excalibur Cityju, zabavnom parku na granici Austrije i Češke, gdje su isprobali razne atrakcije i igre te se zajedno družili.

zatvori