Četvrtak, 16. svibnja 2024.

Jedanaesterci, uvjerljive pobjede i prekid obilježili 4. kolo Županijskog kupa

Jučer je odigrano 4. kolo Nogometnog kupa Koprivničko-križevačke županije. U najzanimljivijem susretu, igranom u Cvetkovcu, Borac je izbacio Tehničar boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Valja napomenuti da su Cvetkovčani imali prednost od 2:0, ali su gosti golom u posljednjim sekundama utakmice došli do rezultata 2:2 i jedanaesteraca gdje su bili sretniji i spretniji.

Malo iznenađenje napravila je Tehnika u Legradu. Baš kao i Borac, izbacila je domaćina boljim izvođenjem jedanaesteraca. Nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0. U prvoligaškim dvobojima novigradska Drava bila je bolja od Panonije sa 6:1, a uvjerljivu pobjedu ostvario je i Osvit protiv Bratstva rezultatom 7:1.

U Sigecu je Mladost razbila Sabariju rezultatom 8:0, a u Hlebinama Lipa herešinski Omladinac rezultatom 7:1. Uspješan je bio i drnjanski Tomislav koji je svladao Viktoriju u Vojakovcu s 3:1.

U prekodravskom derbiju vidjeli smo prekid utakmice nakon međusobnog naguravanja igrača te će rezultat susreta Fugaplasta i Prekodravca biti registriran rezultatom 0:3.

U ostalim susretima, Kalinovac je svladao kloštransku Mladost s 5:2, a istim rezultatom Križevci su svladali Kalnik i Ferdinandovac Slogu. Na penale su đurđevački Graničar i Tomislav iz Žabna prošli Prugovac i Hrvatski bojovnik. Utakmica Podravca i molvarske Mladosti igrat će se 28. rujna u Torčecu.

Izvlačenje parova idućeg kola kupa bit će idućeg petka, 5. listopada, a natjecanju će se priključiti prošlogodišnji finalisti Podravac iz Virja i Koprivnica.

REZULTATI 4. KOLA KUPA – 2016./17.
Kalinovac – Mladost KP  5:2
Hrvatski bojovnik – Tomislav SIŽ  1:1 penali: 6:7
Ferdinandovac – Sloga  5:2
Križevci – Kalnik  5:2
Osvit – Bratstvo 7:1
Fugaplast – Prekodravac 0:3 prekid
Podravec  – Mladost Molve   28.09.
Panonija – Drava NP  1:6
Mladost  – Sabarija   8:0
Viktorija  – Tomislav D 1:3
Lipa – Omladinac 7:1
Prugovac – Graničar Đ 1:1 penali: Graničar
Graničar – Tehnika 0:0 3:4
Tehničar – Borac 2:2 5:7

zatvori