Srijeda, 8. svibnja 2024.

Vatreno u Križevcima, Osvit prošao neokrznut kroz Ivanec

Odigrane su četiri utakmice šestog kola Prve županijske nogometne lige veterana, a preostale dvije igrat će se danas popodne.

Prvoplasirani Osvit ostvario je pobjedu u Koprivničkom Ivancu protiv Sloge rezultatom 1:3. Već su na poluvremenu Đelekovčani vodili s 0:2, a u drugom dijelu su uspjeli sačuvati svoje vodstvo.

Iako se u Đurđevcu trebao igrati dvoboj dvaju Graničara, onaj legradski nije ni došao na gostovanje tako da će utakmica biti registrirana rezultatom 3:0. Veterani Starigrada napravili su mali kiks u Ferdinandovcu odigravši 2:2 i na taj način dopustili Osvitu da se udalji na dva boda prednosti.

U dvoboju dvaju gradova Križevci su svladali Koprivnicu s 2:1. Iako su poveli Koprivničanci, domaći su preokrenuli rezultat, a pobjednički gol zabili su u sudačkoj nadoknadi. Nakon pogotka za 2:1 nastala je gužva na terenu u kojoj su gostujući igrači napali suca nezadovoljni njegovim suđenjem. Srećom sve se smirilo, iako ovakve scene treba što prije iskorijeniti sa zelenih travnjaka.

Preostale dvije utakmice igrat će se danas poslijepodne. U Koprivnici će igrati Miklinovec i herešinski Omladinac, a u Koledincu JadranGaleb i kloštranska Mladost. Obje utakmice igraju se s početkom u 17 sati.

Veterani – 6. kolo

Četvrtak, 29. rujna
Koprivnički Ivanec: Sloga – Osvit 1:3
Đurđevac: Graničar – Graničar L. 3:0
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Starigrad 2:2
Križevci: Križevci – Koprivnica 2:1

Petak, 30. rujna
17:00
Koledinec: Jadran-Galeb – Mladost KP
Koprivnica: Miklinovec – Omladinac

zatvori