Petak, 26. travnja 2024.

Tehničar pregazio Rovišće i ostao stopostotan

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca danas su na svom “Starom bregu” upisali i treću pobjedu u 3. kolu MŽNL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Bolji su bili od posljednjeplasiranog Rovišća rezultatom 5:0.

Nakon dvije uvjerljive pobjede s 3:0 protiv Virovitice na svom travnjaku i Graničara u Đurđevcu Cvetkovčani su odlučili u ovom kolu biti još uvjerljiviji. Od samog početka susreta Tehničar je zagospodario terenom te je poveo već nakon nekoliko minuta. Strijelac pogotka za 1:0 bio je Krunoslav Lovrek.

Do kraja poluvremena domaćin je uspio zabiti još jedan pogodak. Rezultat se povećao, ali se strijelac nije mijenjao. Još je jednom mrežu zatresao Lovrek.

U nastavku susreta Tehničar je u potpunosti razbio Rovišće. Prvo je Markušić zabio za 3:0, zatim je Lovrek okrunio svoju odličnu igru hattrickom, a nekoliko minuta prije kraja susreta Firbas je zabio za konačnih 5:0.

Tri kola, devet bodova, gol razlika 11-0. Zaista impresivan start Cvetkovčana u Međužupanijskoj nogometnoj ligi.

U ostalim susretima Pitomača je u gostima slavila protiv Tomislava s uvjerljivih 5:1, a uspješni su bili na gostovanju i Križevčani koji su svladali Slatinu s 4:1. Garić je bio bolji od Zdenke rezultatom 2:1, Papuk je svladao Daruvar s 1:0, a đurđevački Graničar se u gostima u Virovitici okitio s tri boda pobjedom 1:0.

REZULTATI 3. KOLA:

Tomislav Berek – Pitomača 1-5
Slatina – Križevci 1-4
Garić – Zdenka 2-1
Papuk Orahovica – Daruvar 1-0
Tehničar Cvetkovec – Rovišće 5-0
Virovitica – Graničar Đurđevac 0-1 

zatvori