Ponedjeljak, 2. rujna 2024.

Legrađani preuzeli vrh Prve lige

Nogometaši Graničara iz Legrada preuzeli su vodstvo na prvenstvenoj ljestvici Prve županijske nogometne lige. U prvom susretu 4. kola svladali su kloštransku Mladost rezultatom 4:0.

Legrađani su već na poluvremenu vodili s 2:0, a možemo reći da je prvi gol uvelike usmjerio utakmicu. Domaćin je poveo pogotkom Horvata iz kaznenog udarca, a nakon prekršaja za isti obrambeni igrač kloštranske Mladosti dobio je crveni karton.

Do kraja poluvremena Orehovec je lijepim pogotkom glavom povećao vodstvo i praktički zaključio svaku dvojbu oko pobjednika.

Nastavak susreta donio je još dva kaznena udarca za Legrađane. Oba su sigurno realizirali braća Mešnjak. Za 3:0 zabio je Želimir, a za konačnih 4:0, mlađi brat, Bruno.

Ovim rezultatom Graničar je nakon nepotpunog prvog kola preuzeo vrh Prve županijske nogometne lige.

Podsjetimo, ostale utakmice igraju se sutra. U Peterancu će igrati Panonija i Tomislav iz Žabna, u Koprivničkom Ivancu snage će odmjeriti za sada najveće razočaranje prvenstva Sloga i Osvit, a novigradska Drava bit će domaćin donedavnom međužupanijskom ligašu Borcu.

Nakon uvjerljive pobjede u prošlom kolu Drnjančani odlaze na novo gostovanje i to u Ždalu gdje će igrati protiv Prekodravca. U Goli će igrati Fugaplast i Kalinovac, a u Molvama Mladost ne bi trebala imati većih problema protiv kunovečkog Bratstva.

Osim utakmice u Goli koja se igra s početkom u 16 sati, sve ostale će se igrati s početkom u 17 sati.

zatvori