Četvrtak, 25. travnja 2024.

Kadeti Koprivnice drugi u čast ‘Đelekima’, Skupnjak najbolji vratar

Rukometni klub Koprivnica Hangar 18 ovog je vikenda bio domaćin dvodnevnog turnira ‘Braća Đelekovčan’. Natjecanje je održano u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović, a nastupilo je 11 ekipa u dvije kategorije. Kadeti Koprivnice osvojili su drugo mjesto i srebrne medalje.

Prvog dana, u subotu, svoj dio turnira igrali su mlađi kadeti rođeni 2002. godine i mlađi. U konkurenciji pet klubova naši mladi rukometaši, pod vodstvom trenera Igora Stubičara, osvojili su četvrto mjesto, a najuspješniji su bili igrači Rukometnog kluba Ludbreg.

Osim Koprivničanaca i Ludbrežana na turniru su sudjelovale i ekipe Bjelovara, Karlovca i Jeruzalema iz slovenskog Ormoža.

Drugog dana turnira u glavnoj ulozi bili su kadeti rođeni 2000. i mlađi. Odličan nastup imali su naši rukometaši koji su, pod vodstvom trenera Branka Krajačića, osvojili drugo mjesto. Bolji od njih u finalu bili su vršnjaci Borca iz Banja Luke rezultatom 18:13. Iza dvije spomenute ekipe ostali su vršnjaci ormoškog Jeruzalema, Rovinja, crnogorskog Trebjesa i ptujske Drave.

Nakon odigranih utakmica nagrade je podijelila Tara Đelekovčan, kćer Darija Đelekovčana, a istaknimo da je za najboljeg vratara izabran Erik Skupnjak, kadet Koprivnice.

Još je jednom memorijalni turnir „Braća Đelekovčan“ pokazao da raste iz godine u godinu te da je sve bolji i jači, a sigurno je da su to prerano preminuli „Đeleki“ i zaslužili.

zatvori