Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Derbi u Legradu pripao domaćinu, Miklinovec srušio Starigrad

Iza nas je 6. kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Prve utakmice odigrane su još jučer, a zanimljivih rezultata, kao i svakog vikenda, nije nedostajalo.

Kolo Prve lige obilježio je derbi u Legradu gdje je Graničar upisao pobjedu u susretu protiv Borca iz Imbriovca. Za nova tri boda dovoljan je bio pogodak Vađuna sredinom prvog poluvremena.

Ivanečka Sloga nastavila je s lošim rezultatima i danas. U Peterancu ih je svladala Panonija rezultatom 2:1. Također s 2:1 slavila je i novigradska Drava protiv Osvita. Prekodravac i Tomislav iz Žabna su podijelili bodove remijem 0:0, Kalinovac je slavio u Molvama rezultatom 0:1, a drnjanski Tomislav je upisao još jednu pobjedu i to u Goli gdje je bio bolji od Fugaplasta rezultatom 0:1. Kloštranska Mladost slavila je u Kunovcu protiv Bratstva rezultatom 1:3.

DRUGA ŽNL

Druga liga obilovala je derbijima. Prvi, koji se igrao jučer, između Starigrada i Miklinovca pripao je gostima koji su slavili rezultatom 1:2.

Drugi se igrao u Ferdinandovcu gdje je prvoplasirana momčad ugostila drugoplasiranu Mladost iz Sigeca. I nakon današnje utakmice Ferdinandovac je ostao na stopostotnom učinku, slavio je rezultatom 1:0. Treći je bio susjedski derbi. U Koprivničkim Bregima igrali su Mladost i Tehnika, a bolji su bili Bregovci s 1:0.

U ostalim susretima Viktorija je svladala Gornju Rijeku s 3:1, GOŠK je bio uvjerljiv na gostovanju u Prugovcu s 2:5, a još jučer Omladinac je svladao Hrvatski bojovnik s 5:1 i hlebinska Lipa Reku s 6:1.

Prva ŽNL – 6. kolo
Peteranec: Panonija – Sloga 2:1
Ždala: Prekodravac – Tomislav (Sv. Ivan Žabno) 0:0
Novigrad Podravski: Drava – Osvit 2:1
Gola: Fugaplast – Tomislav (Drnje) 0:1
Legrad: Graničar – Borac 1:0
Kunovec: Bratstvo – Mladost (Kloštar Podravski) 1:3
Molve: Mladost – Kalinovac 0:1

Druga ŽNL – 6. kolo
Starigrad: Starigrad – Miklinovec 1:2
Herešin: Omladinac – Hrvatski bojovnik 5:1
Hlebine: Lipa – Reka 6:1
Vojakovac: Viktorija – Gornja Rijeka 3:1
Prugovac: Prugovac – GOŠK 2:5
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Mladost (Sigetec) 1:0
Koprivnički Bregi: Mladost – Tehnika 1:0

zatvori