Srijeda, 26. lipnja 2024.

FOTO Evo tko su pobjednici Festivala pjevača 50+

Druga festivalska večer Festivala pjevača 50+ održana je sinoć u koprivničkom Domu za starije i nemoćne osobe.

Prema odluci stručnog žirija, prvo mjesto osvojio je Željko Hlišić iz Doma Maksimir izvedbom Suze za zagorske brege. Drugi je bio Ivan Đopar iz Kluba Mariška s pjesmom California Blue, a treće su mjesto osvojile Božica Krstitović Milica Grubić, također iz Kluba Mariška, koje su otpjevale pjesmu Ne budite me danas.

Posebnu nagradu za vokalnu izvedbu stručni žiri je dodijelio Zvonimiru Šiliću iz zagrebačkog Doma Sveta Ana za pjesmu O sole mio.

Osim stručnog žirija, najbolje je izvedbe birala i publika. Prema njihovim je glasovima najbolji bio Blaž Lujić iz Doma Slavonski Brod s pjesmom Sve poštivam, svoje uživam. Drugi je bio Ljubomir Benjak iz Varaždina s pjesmom Plavuša, a treći Mirko Jurković iz Bjelovara koji je otpjevao Eminu.

Posebnu nagradu publike za vokalnu izvedbu primili su Ivanka LakatošStjepan Đurasek iz Doma Varaždin. Na njihovom repertoaru bila je Irska.

Recimo i da je na drugoj festivalskoj večeri nastupio 21 izvođač, a događaj je uveličala i ministrica socijalne politike i mladih Bernardica Juretić u pratnji župana Darka Korena.

 

 

zatvori