Nedjelja, 29. rujna 2024.

REZULTATI OČEVIDA Prešao na krivu stranu i poginuo u sudaru s kamionom

Policijski očevid je dovršen i poznato je što se dogodilo jutros na Podravskoj magistrali kod Plavšinca. Podsjetimo, u nesreći je poginula jedna osoba.

Oko 7:55 vozač rođen 1960. godine upravljao je Volkswagen Passatom koprivničkih registracijskih oznaka cestom D-2 iz smjera Vlaislava prema Plavšincu. U jednom je trenutku, iz neutvrđenih razloga, prešao na lijevu stranu kolnika i izravno se sudario s kamionom srpskih registracijskih oznaka koji je naišao iz suprotnog smjera i kojim je upravljao državljanin Srbije rođen 1990. godine.

Dodatno, vozačica rođena 1973. godine koja se Ford Focusom koprivničkih registracija kretala iza kamiona, sletjela je s kolnika kako bi izbjegla sudar.

Vozač Passata od zadobivenih je ozljeda na mjestu preminuo. Neslužbeno doznajemo kako je riječ o Miroslavu D. iz Podravskih Sesveta.

Vozač kamiona i vozačica Focusa nisu bili pod utjecajem alkohola.

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Koprivnici. Policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica podnijet će izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Zbog osiguranja mjesta događaja i očevida, državna cesta broj 2 u vremenu od 8.25 do 11.25 sati bila je zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilazno Koprivnički Bregi – Jeduševac – Delovi – Novigrad Podravski.

Slušaj uživo
zatvori