Nedjelja, 29. rujna 2024.

Ljeto na Zrinskom dobilo produžetak, a završit će velikim skupnim nastupom

Na glavnom gradskom trgu u sklopu Ljeta na Zrinskom večeras će nastupiti Tamburaški sastav Delirij.

Za sebe kažu da sviraju repertoar “od Bacha do sevdaha”, a jedna od odlika sastava jest ta da pojedini članovi sviraju više instrumenata, tako da se kod ovih tamburaša mogu čuti i zvuci violine i trube.

A iz Grada nam je stigla informacija da je Ljeto na Zrinskom zbog velikog interesa publike i glazbenih sastava produženo do 10. rujna. Na ljetnu pozornicu stat će još Dixieland, Black Tattoo, KUD Podravka, Vertigo, Vojkan Jocić i Marin Hraščanec, Enigma te Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band koji će se koprivničkoj publici predstaviti posljednjeg dana kolovoza.

Koprivničko ljeto završit će velikim finalem o kojem nam je više rekao pročelnik za društvene djelatnosti i europske poslove Darko Ledinski:

Polako se bliži kraju Koprivničko ljeto i Ljeto na Zrinskom za koje smo dobili jako puno pohvala. Želim posebno istaknuti dva datuma, uz sve ostale sjajne aktivnosti koje će se još događati, a to su koncert legende hrvatskog glumišta Rade Šerbedžije i sastava Zapadni kolodvor te veliko finale. Na njemu će nastupiti veliki dio izvođača koji su obilježili ovo Koprivničko ljeto, koji su nastupili besplatno i sebe poklonili svom gradu i to moramo istaknuti. Bit će to svojevrsna retrospektiva cijelog ljeta.

U gradskom parku gledat ćemo još dva filma koji će zbog ranijeg zalaska sunca početi u 20.30 sati. To su Pompeii i Majstori iluzije.

ljeto-na-zrinskom-raspored


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

Slušaj uživo
zatvori