Srijeda, 26. lipnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Ulaznice za najluđi Forestland ikad osvojili su…

Ovogodišnji Festival elektronske glazbe Forestland počinje u četvrtak u podne pod motom ’24×3′. 50 DJ-eva sa svih strana svijeta na tri će pozornice rasplesati očekivanih desetak tisuća posjetitelja, čime će Forestland 2016. biti najveći dosad.

Po dvije ulaznice osvojili su Martina BaliBožidar BunićLucija Čehok. Čestitamo!

Sretni dobitnici ulaznice mogu podići u redakciji Radio Drave (Domžalska 3, West centar, Koprivnica) svakog dana do 18 sati.

Forestland je stvoren 2013. godine u srcu Međimurja, kroz godine se razvijao i putovao sve dok nije zastao u Brezju, na lokaciji usred šume i predivne prirode.

Techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i electronica, bolesni beatovi, luđački afterparty i najveći show na ovim prostorima, sve to vas čeka na #Forestland2016!

Izvor: forestland.hr
Izvor: forestland.hr

Forestland ove godine raste na čak tri pozornice koje će se razlikovati u potpunosti u glazbi, sceni i filozofiji. Beach, Main & Forestroom rasplesat će vas, zaluditi i odvesti na epsko putovanje oko svijeta od 72 sata. Opustite se, prepustite iskusnim pilotima, stjuardesama, vežite se i upijte glazbu, atmosferu i netaknutu prirodu Međimurja. Na preko četiri hektara Forestlanda istražite skrivene livade, uživajte u čistim potocima, otkrijte tajno jezeri, ili pak uživajte u piću kraj bazena uz zvukove BeachStage pozornice.

Forestland 2016 svoja vrata otvara u podne 4. kolovoza, a zabava i ples uz odličnu elektronsku glazbu potrajat će sve do ranih jutarnjih sati nedjelje.

zatvori