Nedjelja, 6. listopada 2024.

LJETNO KINO Odvalite od smijeha uz ‘Preglupog i preglupljeg’

Iako vremenski uvjeti danas ne izgledaju nimalo obećavajući, prognostičari za utorak najavljuju poboljšanje vremena – upravo na vrijeme za još jedno kino na otvorenom u gradskom parku.

Ovoga puta na rasporedu je komedija Preglup i pregluplji (Dumb and Dumber To) iz 2014. godine, nastavak filmskog hita starog već 20 godina. Jim Carrey i Jeff Daniels ponovno su u glavnim ulogama kao Lloyd i Harry, a sada su u potrazi za djetetom za koje Harry nije znao da postoji i koje mu, s obzirom na to koliko je smotan, nikada i nije trebalo povjeriti na skrb.

Prošlo je točno dvadeset godina, ali njih se dvojica uopće nisu promijenili. Harry sada treba bubreg te otkriva da negdje živi njegova kćer. Mora trgnuti Lloyda iz kome u kojoj se nalazi otkad ga je Mary odbila kako bi mu pomogao na putu. Put će ih odvesti na najluđa mjesta, od umobolnice u koju zapravo pripadaju do sastanka najvećih umova današnjice, gdje definitivno ne pripadaju…

Važno: projekcija ne počinje u 21 sat kao dosad već pola sata ranije, u 20:30. U slučaju kiše (koje ne bi trebalo biti, op.ur), dekice i kokice ipak ostavite kod kuće.

Slušaj uživo
zatvori