Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Koprivnica remizirala u Dugom Selu, slijedi “generalka” protiv HAŠK-a

Nogometaši Koprivnice jučer su odigrali još jedan pripremni susret. Naš trećeligaš gostovao je u Dugom Selu gdje je protiv istoimenog domaćina odigrao 1:1.

Zeleni su bolje ušli u utakmicu, a prvu veliku priliku imali su već nakon šezdesetak sekundi. Pucao je Kolar, ali njegovom pokušaju ispriječila se stativa. Probudili su se domaćini nakon te prilike te su nekoliko puta zaprijetili golu Koprivničanaca, ali siguran na golu bio je Tihelka.

Dugo Selo povelo je početkom drugog poluvremena, no Zeleni su se brzo vratili u rezultatski egal. Strijelac za našeg trećeligaša bio je kapetan Tucaković. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao te je ostalo 1:1.

Koprivnicu čeka još jedna pripremna utakmica i to u petak protiv HAŠK-a u Zagrebu. To će biti zadnja utakmica prije početka prvenstva na kojoj će trener Želimir Mešnjak dobiti posljednje odgovore na pitanja oko prvog sastava. Postoji mogućnost da Zeleni odigraju još jednu utakmicu prije petka i to u srijedu sa županijskim drugoligašem Miklinovcom.

Sastav:
Tihelka – Tucaković, Gal, Tuba, Kolar – Srbljinović, Tkalčić, Bubnjić – Munivrana, Sminderovac, Kovačić.
Još su ušli: Tomić, Koren, Pavlović, Vučinić, Rajić

zatvori