Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Odlična atmosfera na Šoderici – ne propustite finale RockLive festivala!

Šesto izdanje RockLive festivala upravo je u tijeku na obali Podravskog mora – jezera Šoderica.

Koprivničkoj, podravskoj i široj publici jučer su se predstavili Tight GripsOne Step AwayKoala VoiceAntitodorBernays Propaganda Los Fastidios, a bili su tu i razni drugi programi na Beach Stageu, kao i ne-sasvim-zloglasno-legendarni RockLive Radio Show s kojima su posjetitelji “sinoć legli jutros”.

RockLive #6 nastavlja se i danas. Nakon dnevnih programa, glazbeni dio u 20 sati otvaraju S3ngs. Slijede Diyala & DJ Yesh u 20:45, u 21:35 svjetla pozornice preuzima Jonathan, a nakon njih, od 22:45, na Šoderici nastupa svima nam poznati Elemental. Točno u ponoć Kawasaki 3P prozvat će publiku ima li tko da je stao u Karlovcu, a posljednji bend na glavnoj pozornici šestog RockLivea bit će Madred, od 1:30.

Što reći za kraj osim – pravac Šoderica. Ako nemate prijevoz ili želite ponešto popiti (18+), besplatni autobusi polaze u 17 i 19 sati kod fontane na Zrinskom trgu i vraćaju se u grad u 5:00.

Zahvaljujemo Fotosekciji KSET-a te fotografkinjama Katarini Osmakčić, Andrei Radmanić, Valeriji Ljubić i fotografu Tvrtku Zadru.

Glavni medijski pokrovitelji festivala su Radio Drava i Drava.info.

zatvori