Petak, 26. travnja 2024.

Legrađani i Kalinovčani opravdali uloge favorita

Utakmicama u Legradu i Kalinovcu započela je nova sezona Prve županijske nogometne lige. Graničar i Kalinovac su u susrete protiv peteranske Panonije i ivanečke Sloge ušli kao favoriti te su te uloge i opravdali.

Prije početka utakmice u Legradu svi su očekivali laganu pobjedu domaćina protiv jednog od glavnih favorita za ispadanje, Panonije. Ipak, gosti su pokazali da se neće tako lako pomiriti s takvim idejama te su u današnjoj utakmici pružili odličan otpor Legrađanima.

Iako je Graničar dominirao svih devedeset minuta, većinu je vremena ta dominacija bila jalova i bez konkretnih šansi. Tek su u posljednjih desetak minuta susreta uspjeli slomiti otpor Peterančana i slaviti 2:0. Strijelci za prva tri boda Legrađana bili su Ivan Vađun i Dario Orehovec.

U drugom susretu današnjeg programa u Kalinovcu su se susreli istoimeni domaćin i ivanečka Sloga. Gosti su se u prijelaznom roku pojačali s nekoliko igrača, ali očito nisu mogli dominirati dojučerašnjem međužupanijskom ligašu koji je uvjerljivo slavio rezultatom 4:1.

Ostale utakmice Prve lige igraju se sutra s početkom u 17 sati i 30 minuta. Raspored pogledajte ovdje.

zatvori