Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnica remijem otvorila sezonu

Nogometaši Koprivnice remijem su krenuli u novu sezonu 3. hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu protiv bijelobrdskog BSK-a odigrali su 1:1.

Bolje su otvorili susret igrači trenera Želimira Mešnjaka te su u prvih 30-ak minuta imali kontrolu nad igrom. Iako je bila bolja Koprivnica nije uspjela zatresti mrežu. I onda, kako je rekao strateg Zelenih, desio se blackout njegove ekipe. BSK je u posljednih 15 minuta prvog dijela poveo 1:0, ali i propustio u potpunosti razbiti našeg trećeligaša.

Srećom po Koprivnicu, uslijedio odmor na kojem su igrači smirili glave. Ponovno su pohvatali konce u igri te je krenuo lov na izjednačenje. Mešnjak je tokom drugo dijela napravio sve tri zamjene, a pogodak za 1:1 došao je oko 70. minute kada je na izvrstan centaršut Tkalčića najbolje reagirao Kovačić te glavom loptu poslao u mrežu.

U 88. minuti Koprivnica je mogla do sva tri boda, ali Pavolvić nije uspio realizirati “mrtvu šansu”. Na kraju utakmice rezultat je bio 1:1 što je, gledajući svih 90. minuta, najrealniji rezultat.

Trener Mešnjak nakon utakmice je bio zadovoljan rezultatom, ali posebno angažmanom i trudom njegovih igrača. S obzirom na srijedu i 120 minuta odigranih protiv Đakova u Kupu njegova ekipa je odigrala energetski odličnu utakmicu. Kako je rekao strateg zelenih, krajnji rezultat je najrealniji jer je utakmica mogla otići na obje strane.

zatvori