Petak, 26. travnja 2024.

Još tjedan dana: županijski ligaši odigrali ‘generalke’

Do početka prvenstva u županijskim nogometnim ligama manje je od tjedan dana. Klubovi su ovog vikenda igrali zadnje prijateljske susrete prije nove sezone, a zanimljivih rezultata nije nedostajalo.

Aktivna je bila ivanečka Sloga koja je u dva dana igrala dvije utakmice. Prvo je u subotu protiv Križevaca odigrala 2:2 (fotogalerija), a u nedjelju je uvjerljivo slavila protiv kunovečkog Bratstva rezultatom 6:2.

Vrlo zanimljivu utakmicu gledali smo u Imbriovcu gdje je prošlogodišnji prvak Druge lige, drnjanski Tomislav uvjerljivo slavio protiv Borca s 2:5 i tako najavio da ozbiljno konkuriraju za gornji dio prvenstvene ljestvice.

U ostalim susretima legradski Graničar svladao je drugoligaša Tehniku s 3:0, Panonija je bila bolja od Torčanaca sa 7:1, Miklinovčani su pobijedili Močile sa 6:0, a Tehničar iz Cvetkovca rezultatom 4:2 je bio bolji od Ivančice.

Podsjetimo, prvenstva u Prvoj i Drugoj županijskoj ligi počinju idućeg vikenda. U Prvoj ligi prve utakmice se igraju u subotu i to u Legradu gdje će snage odmjeriti Graničar i Panonija te u Kalinovcu gdje će istoimeni domaćin ugostiti ivanečku Slogu. Sve utakmice Druge lige igraju se u nedjelju.

REZULTATI PRIJATELJSKIH SUSRETA: 

NK Križevci – NK Sloga Ivanec 2:2
NK Bratstvo Kunovec – NK Sloga Ivanec 2:6
NK Graničar Legrad – NK Tehnika Koprivnica 3:0
NK Panonija Peteranec – NK Podravec Torčec 7:1
NK Močile – NK Miklinovec 0:6
NK Borac Imbriovec – NK Tomislav Drnje 2:5
NK Tehničar Cvetkovec – NK Ivančica Ivanec 4:2

zatvori