Petak, 26. travnja 2024.

Srpak i Ivanović iznenada zbrisali iz Koprivnice, traže se zamjene

Nogometaši Koprivnice prošle subote krenuli su s pripremama za novu trećeligašku sezonu. Zeleni, na čelu s trenerom Želimirom Mešnjakom, vrijedno odrađuju prve treninge na Gradskom stadionu dok ljudi u klubu pokušavaju riješiti igračku križaljku.

Pitali smo trenera Mešnjaka – što ima nova u kadru?

Pristupio nam je Goran Tarandek iz Nafte Lendava. Njegovim dolaskom uspjeli smo djelomično pokriti deficitarne pozicije stopera i zadnjeg veznog jer je on polivalentan igrač. S obzirom na to da smo neplanirano ostali bez Srpaka i Ivanovića moramo poraditi na tim pozicijama. Ipak, pošto neki igrači iz postojećeg kadra mogu odigrati više pozicija, ne moramo tražiti isključivo neke pozicije već je želja ofenzivni ili defenzivni vezni.

Tarandek je mlad igrač, ’94. godište, tako da će se lako uklopiti u ovu mladu ekipu. Srpak i Ivanović iznenada su napustili redove Koprivnice; Srpak je otišao u Varaždin, a Ivanović u Međimurje.

Novonastala situacija primorala je upravu našeg trećeligaša na traženje novih pojačanja, a kako je rekao Mešnjak, želje su popuniti poziciju lijevog beka i dovesti još jednog veznog igrača ili napadača.

I dok traje potraga za novim igračima, trenutni kadar vrijedno trenira:

Znate kako kažu treneri – nikad bolje pripreme. Ja ću ipak biti oprezan s tim iako sam zadovoljan s tim kako dečki rade. Moramo biti svjesni da i drugi rade i da moramo raditi više od njih kako bismo mogli kroz trku i agresiju biti dominantni u odnosu na njih. Kakvi su efekti treninga vidjet ćemo kroz prvenstvo. Dečki rade i trude se i ja sam njima zadovoljan.

Prvu pripremnu utakmicu Zeleni će imati u nedjelju kada od 18 sati gostuju kod županijskog drugoligaša Reke.

zatvori