Subota, 27. travnja 2024.

NIBA TOURS VODI VAS U AUSTRIJU Shopping, Graz i tvornica čokolade Zotter!

Koprivničko-virovitička turistička agencija NIBA Tours vodi vas na jednodnevni izlet u Austriju. Obavite shopping, razgledajte Graz i posjetite tvornicu čokolade Zotter, sve u jednom danu! Putovanja su na rasporedu 5. i 27. kolovoza.

Autobus kreće iz Virovitice u 4:00 te iz Koprivnice sat vremena kasnije. Nakon ugodne vožnje kroz Sloveniju do Austrije, prva postaja je Seiersberg, najbolji trgovački centar u južnoj Austriji. Tamo ćete imati slobodno vrijeme za shopping, kavu i što god poželite. Nakon toga autobusom odlazite kratkom vožnjom do centra Graza te uz pratitelja krećete u obilazak grada: od gradskog simbola, Uhrturma, Glockenturma do donjeg dijela grada sa šarmantnim ulicama poput Hofgasse, Hauptplatz ili glavni trg, Kunsthaus, muzej kojeg od milja zovu “prijateljski izvanzemaljac”, simbol je harmonije starog i suvremenog Graza, Murinsel.

Potom vas autobus vozi dalje do Riegersburgatvornice čokolade Zotter. U predvorju ćete dobiti elektronički vodič sa slušalicama i keramičku žlicu za, pogodili ste, kušanje čokoladnih smjesa (mljac). Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj se prikazuje kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi. Na sljedećoj postaji keramičkom žlicom se kuša tekuća masa od čistog kakaa, još uvijek bez ikakvih dodataka. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese. Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju trebate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje čokolatina odnosno pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukat, itd. Mnogo puta ćete se osvrnuti preko ramena napuštajući ovo prekrasno mjesto, Zotterovo čokoladno carstvo.

Polazak iz Graza predviđen je za 19 sati, a povratak u Koprivnicu i Viroviticu negdje u noći. Cijena aranžmana na bazi 30 putnika iznosi 200 kuna te uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turistički pratitelj tijekom cijelog izleta, odlazak do shopping centra Seiersberg, razgled Graza uz pratnju turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, osiguranje od nezgode, troškovi organizacije putovanja, PDV.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter (djeca od 0-3 godine- besplatno, djeca od 4-5 godina-4,90 €, djeca od 6-10 godina- 9,90 €, djeca od 11-17 godina- 12,90 €, odrasli- 15,90 €).

Sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama agencije NIBA Tours.

zatvori