Utorak, 21. svibnja 2024.

LJETO U LUDENSU Na Shakespearea idu…

Nova predstava u sklopu ovogodišnjeg Ljeta u Ludensu na rasporedu je ove subote, 16. srpnja. Ovoga puta u atrij Doma mladih dolazi nitko drugi do veliki William Shakespeare u interpretaciji Teatra EXIT, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice.

Po dvije ulaznice za predstavu SHAKEspeare na EXit osvojile su Nicole CikačIva LončarSanja KolarAna-Marija Nikolić. Čestitamo!

Sretne dobitnice svoje ulaznice mogu podići u redakciji Radio Drave, Domžalska 3 (West centar) u Koprivnici, danas i sutra do 18 sati.

Kako iskoristiti lik i djelo velikog barda, cijelu tu bujicu dramskih karaktera i radnji samo kao materijal, kao mjesto polaska iz kojeg se izmišlja glumačka igra, igra tijelom, a povremeno i duhom, a da se pritom ne opteretimo, zaustavimo i odustanemo zbog onoga što iz tog ponuđenog materijala zjapi poput snažne opomene spremne da nam potkresava krila, a to je ljepota i “legendarnost” Shakespeareova stiha? Sve to pogledajte u predstavi pod nazivom “SHAKEspeare na EXit”.

Pred vas će stati trojica mladih glumaca koji će vas oduševiti ovom hit-komedijom: Živko i Saša Anočić te Marko Makovičić, pod redateljskom palicom Matka Raguža.

Predstava je na rasporedu u subotu, 16.7. od 21 sat u atriju Doma mladih.

zatvori