Subota, 27. travnja 2024.

Podravkašice krenule s pripremama za novu sezonu

Rukometašice Podravke Vegete jučer su odradile prvi trening u pripremam za novu sezonu. Treneru Goranu Mrđenu na prozivici se pojavilo dvanaest igračica dok su ostale igračice ili dobile dodatan odmor ili se još uvijek nalaze na reprezentativnim obavezama.

Kako je rekao trener Podravke veći dio priprema naše rukometašice će odraditi u Koprivnici i to u gimnazijskoj sportskoj dvorani, na igralištu Miklinovca, trim stazi Crna Gora te na gradskim bazenima Cerine. Prijateljske utakmice Podravkašice će odrađivati na pripremnim turnirma.

“Odradit ćemo svaki vikend po jedan turnir. Prvi je u Dunaújvárosu, nakon kojeg odlazimo u Ljubljanu gdje će tamošnji Krim biti domaćin. Nakon toga nam ostaju još dva turnira. Prvi je naš, u Koprivnci, Bepo Samardžija, a nakon toga je zadnji pripremni u Budimpešti. 11. i 12. rujna igrat ćemo kvalifikacije za Ligu prvakinja.” – rekao je Mrđen

Cilj Podravke sigurno je ponovna obrana dvostruke krune u Hrvatskoj te pokušaj osvajanja kvalifikacijskog turnira za ligu prvaka u Norveškoj.

Na jučerašnjem treningu trenirale su Ivana Kapitanović, Antonia Jukić, Dora Krsnik, Ana Debelić, Dragica Džono, Selena Milošević, Ivana Dežić, Anamarija Gugić, Marijeta Vidak, Ekatarina Nemaškalo, Tena Petika i Elena Popović. Produženi odmor zbog nastupa na Svjetskom juniorskom prvenstvu dobila je Nikolina Zadravec, a trening je propustilo i sedam kadetkinja koje još uvijek imaju reprezentativne obaveze.

zatvori