Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo tko će isprobati adrenalinski park na Šoderici

U srcu smo ljeta i nakon one nezgodne polujesenske epizode prošlog vikenda sunce i vrućine ponovno su s nama. U ravnoj Podravini vjerojatno nema boljeg mjesta za osvježenje od svima nam dragog Podravskog mora, a na njegovim obalama smjestio se AQUAterra Lake Resort, po mnogočemu jedinstven objekt na ovim prostorima koji uz piće u ugodnoj atmosferi na jezerskom žalu nudi i brojne druge popratne sadržaje od kojih je vjerojatno najpopularniji adrenalinski park. Ne vjerujete? Poklanjamo vam tri bona da se uvjerite i sami!

Bonove za adrenalinski park osvojili su Mirna ŠandrovčanDavor ŠikljanAndrea Pandurić. Čestitamo! Možete ih podići u redakciji Radio Drave, Domžalska 3 (West centar), Koprivnica, svakog dana do 18 sati. Pažnja! Bonove možete iskoristiti u subotu 23.7. te tjedan dana kasnije, 30.7.između 16 i 20 sati.

A da bi vam doživljaj AQUAterre bio još bolji, Drava.info poklanja vam tri bona u iznosu od 100 kuna za adrenalinski park. Možete ih iskoristiti u subotu 23. srpnja te ponovno tjedan dana kasnije, 30. srpnja, između 16 i 20 sati. Imajte to na umu, prijavite se ispod i sretno!

 

AQUAterru možete posjetiti bilo kojeg dana u potrazi za opuštanjem ili dobrim provodom, ali posebno vam preporučujemo 13. kolovozaBeer Throne Challenge u sklopu nastavka RockLive festivala. Imate još vremena, ali ono što je važno: prijaviti se možete već sada! Želite li zajedno sa svojom ekipom zasjesti na prijestolje i postati kraljem piva? Sada je vrijeme, sada je prilika! Ipak se 30 kartona piva ne osvaja baš svaki dan.

Izvor: AQUAterra Lake Resort
Izvor: AQUAterra Lake Resort
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori