Petak, 26. travnja 2024.

PRIJELAZNI ROK Znamo za koga će igrati Mešnjak, a čuli smo i razne glasine

Tek što je završilo prvenstvo u županijskim ligama, počeo se zakuhavati prijelazni rok, a prvi metak ispalio je Graničar iz Legrada.
Želimir Mešnjak u dresu legradskog Graničara. Izvor: NK Graničar Legrad (Facebook).
Želimir Mešnjak u dresu legradskog Graničara. Izvor: NK Graničar Legrad (Facebook).

Nakon što je postalo službeno da će i u idućoj sezoni na klupi Koprivnice sjediti Želimir Mešnjak, njegove igračke usluge osigurali su si Legrađani. Mešnjak se vraća u županijski nogomet i svoje rodno selo nakon niza godina provedenih na austrijskim travnjacima, a za Graničar će igrati sukladno sa svojim obavezama u koprivničkom trećeligašu.

Što se tiče ostalih transfera službenih potvrda još uvijek nema, ali kako se “priča po gradu” Horvatinović iz drnjanskog Tomislava i Kocijan iz Mladosti iz Sigeca na putu su prema Cvetkovcu i tamošnjem budućem međužupanijskom ligašu Tehničaru. Imbriovčani, koji će se najvjerojatnije iduće sezone vratiti u Prvu županijsku ligu, ne žele ponoviti rezultate iz prošle sezone pa se mnoga ime vrte oko njihovog kluba. Bači, Bastašić, Fažon, Mujkić i Balala samo su neka od imena koja se povezuju s Borcem.

Zanimljivo će biti i u novigradskoj Dravi iz koje bi mogli otići braća Vlah, Maurović i Matijaković. Zoran i Nino navodno su blizu ivanečke Sloge, dok se potonja dvojica povezuju s koprivničkom Tehnikom.

Prijelazni rok tek je na svom početku, a ako se po jutru dan poznaje, bit će zanimljiv kao i svake godine.

zatvori