Petak, 26. travnja 2024.

PRIPREME Farmaceuti danas u jedinoj koprivničkoj utakmici protiv mađarskog Paksija

Nogometaši Slaven Belupa danas će odigrati svoju drugu pripremnu utakmicu za nadolazeće prvenstvo. Na koprivničkom Gradskom stadionu ugostit će mađarskog prvoligaša Paksi FC.

Iza Koprivničanaca je desetak dana napornih treninga. Trener Kopić, njegovi suradnici i igrači treniraju uglavnom dva puta dnevno i to na Gradskom stadionu ili na Gradskim bazenima. Večerašnja utakmica bit će jedina pripremna koju će naši nogometaši odigrati u Koprivnici. Prva je bila u Imbriovcu gdje su svladali Borac sa 6:0, protiv slovenskog prvoligaša Celja i jednog od najboljih iranskih klubova Persepolisa igrat će u Sloveniji, na Rogli, a posljednju provjeru prije prvenstva Farmaceuti će imati u Budimpešti gdje će ‘generalku’ igrati protiv Honveda.

Prijateljski dvoboj s Mađarima trener Željko Kopić najavio je sljedećim riječima:

Današnja utakmica bitna mi je da uz treninge imamo i utakmice i, prije svega, da u jednoj ozbiljnijoj utakmici vidim što mogu očekivati od nekih mlađih igrača. Takve utakmice su sastavni dio priprema. Ne očekujem neku spektakularnu predstavu, ali želim da odigramo jednu dobru pripremnu utakmicu.

Večerašnji susret na Gradskom stadionu igrat će se s početkom u 18 sati.

zatvori